Royal Class

par riječi o nama

Royal Class: Vaš Izbor za Luksuzne Automobile!

Ukratko o nama: Dobrodošli u Royal Class, vodeću bosansko-hercegovačku agenciju za najam luksuznih automobila i limuzina. Naša priča počinje 2021. godine u srcu Sarajeva, a od tada smo postali sinonim za ekskluzivnost i kvalitet u svijetu najma luksuznih vozila.

Naše vrijednosti: U Royal Class-u se ponosimo poslovnom stabilnošću, profesionalnom odgovornošću, ljubaznošću i visokim nivoom stručnosti našeg tima. Naše vrijednosti čine temelj naše djelatnosti, a naš cilj je pružiti vam iskustvo bez premca u svijetu luksuznih automobila.

Brza i sigurna online rezervacija100%
Prosječna starost automobila jedna godina100%
Neograničena kilometraža (kratkoročni najam)100%
Specijalne cijene za dugoročni najam100%

Šta nas izdvaja od drugih?

Nudimo vam nešto više od običnog najma vozila - pružamo vam priliku da iskusite luksuz na točkovima. Naša flota luksuznih automobila i limuzina obuhvata najnovije modele, opremljene vrhunskim tehnologijama i udobnošću. Bez obzira da li želite impresionirati poslovne partnere, organizovati poseban događaj ili jednostavno uživati u vožnji, mi vam pružamo vozilo koje će ispuniti sve vaše potrebe.

Naš dugoročni najam vozila omogućava vam izuzetnu fleksibilnost u prilagođavanju vozne flote vašim potrebama, bez dugotrajnih procesa i finansijskih odobrenja. Sve fiksne troškove vozila, osim goriva, preuzimamo na sebe, čime vam omogućavamo da se fokusirate na razvoj vašeg poslovanja.

0
ZADOVOLJNIH KLIJENATA
0
PREĐENIH KILOMETARA
0
LUKSUZNIH VOZILA
0
VAMA NA USLUZI
Kod nas nema "ekvivalent klase vozila"
Royal Class agencija za najam vozila se ističe na tržištu po svom izvanrednom voznom parku. U ponudi imamo vozila koja su mlađa od samo 2 godine sa veoma malo pređenih kilometara, što znači da naši klijenti uvijek dobijaju vozila najnovije generacije, opremljena najnovijom tehnologijom i maksimalnom udobnošću.

Ono što nas zaista razlikuje od drugih agencija za najam vozila jest naša politika povjerenja. Uz nas, ne postoji izraz "similar car" kada odaberete vozilo. Naši lojalni klijenti mogu biti sigurni da će dobiti točno ono vozilo koje su odabrali. Naša predanost klijentima znači da se trudimo ostvariti njihove želje i osigurati da njihovo iskustvo bude nezaboravno, jer zaslužuju samo najbolje.

Uz nas, najam luksuznih automobila postaje iskustvo bez stresa i potpune satisfakcije. Vaša udobnost i sigurnost su naši prioriteti, a naš vozni park i usluge odražavaju visoke standarde koje očekujete od Royal Classa.

ROYAL CLASS

Luksuzna vožnja, bez kompromisa
Royal Class - Najam luksuznih vozila

Royal Class limuzine i vozila visoke klase


Royal Class - Najam luksuznih vozila

Udobna, servisirana i kasko osigurana


Royal Class - Najam luksuznih vozila

Sa neograničenom kilometražom


Royal Class - Najam luksuznih vozila

Čime se stiču svi uslovi za savršen odmor


"Iznajmljivanje vozila je regulisano Ugovorom o najmu. Vozilo se daje u najam samo vozačima starijim od 21 godine uz posjedovanje vozačke dozvole najmanje dvije godine. Minimalno trajanje najma je 24 sata. Za kašnjenje više od dva sata naplaćuje se dodatni dan. Vozilo se izdaje sa punim rezervoarom, te se u slučaju povrata sa manje goriva razlika naplaćuje. Korisnik vozila snosi troskove opravke auto guma, kazne za saobraćajne prekršaje, troškove parkiranja. Način naplate najma dogovara se prilikom iznajmljivanja. Pružamo vam pogodnost plaćanja svim prihvatljivim kreditnim karticama."

ROYAL CLASS KLIJENTI

Naše usluge koriste
Diplomatska predstavništva i Ambasade
Državne institucije Bosne i Hercegovine
Međunarodne organizacije
Velike kompanije i grupacije iz Bosne i Hercegovine
Image

Royal Class - Vaša premium destinacija za luksuzno iznajmljivanje automobila i limuzina u Bosni i Hercegovini. Otkrijte našu ekskluzivnu flotu vozila i doživite nezaboravna iskustva širom Bosne i Hercegovine. Rezervišite sada i vozite se u stilu!

Kontakt informacije

Royal Class Sarajevo
Captial Tower
Džemala Bijedića bb
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina
+387 61 420 333
info@royalclass.ba

Gdje se nalazimo

© 2023, ROYAL CLASS - najam luksuznih vozila sa vozačem. | Designed by: Web studio NESA

Sva prava pridržana, zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole autora.