Online upit

Rezervišite na vrijeme vozilo za svoje luksuzno putovanje!

Ako ste zainteresovani za najam vozila iz naše flote, molimo vas da iskoristite naš jednostavan online obrazac kako bismo Vam mogli pružiti sve neophodne informacije i uslove u vezi sa našim uslugama. Naš ljubazan i profesionalan tim će Vam sa zadovoljstvom pripremiti zvaničnu ponudu koja će zadovoljiti sve vaše potrebe.
Osim toga, ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja ili nejasnoća u vezi sa našim uslugama, ne ustručavajte se da nas kontaktirate - Royal Class rent-a-car tim Vam je na raspolaganju i spreman da Vam pruži sve potrebne informacije i podršku. Vaša udobnost i sigurnost su naš prioritet, i radujemo se prilici da Vam pomognemo sa vašim zahtevima za najam vozila.
Hvala što ste izabrali Royal Class - Luksuzno putovanje po vašem izboru!

Ime i prezime / Ime kompanije *
Kontakt telefon *
E-mail adresa *
Zainteresovani ste za? *
Izaberite vozilo *
Broj osoba
Datum preuzimanja *
Mjesto preuzimanja *
Datum vraćanja *
Mjesto vraćanja *
Ukoliko imate posebnih zahtjeva upišite ih ovdje
Želite dodatne usluge?
VIP transfer
Doček na aerodromu
Turističke ture
Limuzina sa vozačem
Kod nas nema "ekvivalent klase vozila"
Royal Class agencija za najam vozila se ističe na tržištu po svom izvanrednom voznom parku. U ponudi imamo vozila koja su mlađa od samo 2 godine sa veoma malo pređenih kilometara, što znači da naši klijenti uvijek dobijaju vozila najnovije generacije, opremljena najnovijom tehnologijom i maksimalnom udobnošću.

Ono što nas zaista razlikuje od drugih agencija za najam vozila jest naša politika povjerenja. Uz nas, ne postoji izraz "similar car" kada odaberete vozilo. Naši lojalni klijenti mogu biti sigurni da će dobiti točno ono vozilo koje su odabrali. Naša predanost klijentima znači da se trudimo ostvariti njihove želje i osigurati da njihovo iskustvo bude nezaboravno, jer zaslužuju samo najbolje.

Uz nas, najam luksuznih automobila postaje iskustvo bez stresa i potpune satisfakcije. Vaša udobnost i sigurnost su naši prioriteti, a naš vozni park i usluge odražavaju visoke standarde koje očekujete od Royal Classa.
Image

Royal Class - Vaša premium destinacija za luksuzno iznajmljivanje automobila i limuzina u Bosni i Hercegovini. Otkrijte našu ekskluzivnu flotu vozila i doživite nezaboravna iskustva širom Bosne i Hercegovine. Rezervišite sada i vozite se u stilu!

Kontakt informacije

Royal Class Sarajevo
Captial Tower
Džemala Bijedića bb
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina
+387 61 420 333
info@royalclass.ba

Gdje se nalazimo

© 2023, ROYAL CLASS - najam luksuznih vozila sa vozačem. | Designed by: Web studio NESA

Sva prava pridržana, zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole autora.